fbpx

datum

Lördag 22 januari

tid

10:00 - 16:00

pris

395 kr

gratis för medlemmar

Upptäck medlemskap

dela detta evenemang

Stadsretreat: Mer lugn, tålamod & glädje

lördag 22 januari | 10:00 – 16:00

Ta time out från vardagen en dag för att stanna upp, släppa taget och lyssna inåt för att ladda upp med mer lugn, tålamod och glädje.

Vem vill inte uppleva mindre stress och irritation, ökat välmående, mer tålamod, förnöjsamhet och orka vara vänlig mot andra i vardagen? Men hur gör vi?

Under dagen kommer vi göra olika enkla men djupverkande meditationer för att hjälpa oss tillbaka till ett ökat lugn i sinnet, som är en viktig grund för ett mer harmoniskt liv. För att bevara ett lugnt och rofyllt sinne i vardagen behöver vi utveckla mer tålamod och acceptans när saker och ting händer hela tiden som lätt skakar om oss. Vårt sinne behöver bli stabilare under längre och längre perioder och utveckla förnöjsamhet. Vi kommer även meditera på hur vi utvecklar kärleksfull vänlighet till allt fler. Med kärlek i vårt sinne skyddar vi oss från negativa sinnestillstånd.

Med allt detta kan vi lättare bevara kontakten med vårt inre lugn och leva mer utifrån vårt bästa jag. Vi blir mer balanserade och starka som personer, som vi har glädje av i vardagen. Dagen ger även inspiration och ökat förtroende till att meditera mer på egen hand.

En del av dagen är under tystnad för att ytterligare förstärka effekten i meditationerna.

Dagen är öppen för alla, oavsett erfarenhet.

Prova vilken kraft en dags retreat har!

Välkommen!

lärare
Picture of Lisa

Lisa

Lisa är en Kadampa buddhistisk lärare och har mediterat i många år. Hon undervisar på ett inspirerande, lättillgängligt och praktiskt sätt.

schema

10:00 – 11:00 | Pass 1

11:30 – 12:30 | Pass 2

13:30 – 14:30 | Pass 3

15:00 – 16:00 | Pass 4

pris & anmälan

pris

395 kr (Gratis för medlemmar)

Bli medlem
Upptäck fördelarna med medlemskap

Förfrågan

Studieprogram