fbpx

en djupare upplevelse

Retreat

Vi erbjuder återkommande retreat utanför stan där du får möjlighet att komma ifrån dina vardagsbekymmer och hitta en djup ro och lycka inifrån.

Bara vara

Våra meditationsretreat på landet erbjuder en sällsynt möjlighet att komma bort från stan, ta en paus från vardagen och hitta en djup ro och lycka inifrån. Våra retreat äger rum i närheten av Göteborg. Här finns det gott om tid för meditation, kontemplation och att bara vara. 

Kommande retreat

meditation – kontemplation – transformation

Inget evenemang hittades!

Vad kan jag förvänta mig?

Frågor och svar

Vi rekommenderar att inte använda sin mobiltelefon under retreaten. Alla deltagare uppmuntras att ge kursledarens telefonnummer till närmaste anhörig. Mobiltelefoner samlas in vid retreatens början men du kan fortfarande nås via kursledaren i nödfall. 

Tystnaden hjälper oss att fokusera och skapa mer utrymme för reflektion.

Alla måltider (frukost, lunch och middag) är vegetariska. Vänligen meddela oss om du önskar glutenfri eller vegansk mat eller om du har allergier.

Det brukar vara runt 7-10 deltagare.

Boka om till en annan retreat
Om du får förhinder eller blir sjuk kan du alltid kostnadsfritt boka om till en annan retreat.

Avbokningsregler
Om du avbokar fram till 2 månader före retreaten återbetalar vi hela retreatavgiften. Avbokar du mellan 2 månader och 14 dagar innan retreaten  betalar du 50% av retreatavgiften som avbokningsavgift. 14 dagar innan retreat erbjuder vi ingen avbokning men du kan kostnadsfritt boka om till ett senare retreat. Om du har bokat om till en ny retreat så erbjuder vi ingen återbetalning även om du vill avboka den senare och det är mer än 2 månader tills retreaten börjar. Det är dock alltid möjligt att boka om till en senare retreat vid behov.

Ångerrätt
Ångerrätt gäller inte på våra kurser och retreater.

Nej. Men alla andra kurser på centret är tillgängliga online. 

Kommande evenemang
Helgkurser & evenemang

Förfrågan

Studieprogram