fbpx

Meditation på jobbet

Klart sinne på jobbet

Klart sinne på jobbet är ett meditationsprogram med fyra workshops för företag och organisationer där fokus ligger på enkla meditationer och mindfulnessövningar anpassade för arbetsdagen.

Välmående på jobbet

Fördelar

Varje workshop ger deltagarna praktiska verktyg för att uppleva mer klarhet, fokus och välmående på jobbet

Framgångsrecept

Workshops

Varje workshop består av en föreläsning, en vägledd meditation och frågor & svar.

01

Meditation

Lär dig en enkel och mycket effektiv 15 minuters meditationsövning. Upptäck hur lätt det går att integrera meditation i ditt dagliga liv för att utveckla mental balans, fokus, ett inre lugn och välbefinnande.

02

Mindfulness

Hitta mer fokus och närvaro under arbetsdagen. Lär dig en enkel och praktisk mindfulnessövning som gör dig mer uppmärksam, närvarande och medveten. På det sättet blir du effektivare och fattar smartare och mer genomtänkta beslut.

03

förändring

Lär dig meditationer som gör det lättare att välkomna och hantera förändringar utan att uppleva negativ stress. Med ökad acceptans och tålamod kan du ta arbetets ständiga utmaningar med en större sinnesro, mental balans och inre motståndskraft.

04

Ledarskap

Ett modernt ledarskap kräver självinsikt och inre utveckling. Utveckla din visdom och medkänsla med hjälp av mindfulness och meditation så att du kan leda din organisation med större äkthet och integritet.

Ditt besök

Detta program kan äga rum i våra lokaler i centrala Göteborg eller på din arbetsplats. Fyll i formuläret nedanför för att ta reda på mer:

Programmet består av fyra huvudworkshops. Du kan boka en kombination eller alla fyra. Vanligtivs rekommendar vi att kunden bokar minst Meditation och Mindfulness workshops.

Varje workshop varar 1 till 1,5 timmar, vanligtvis en gång i veckan. Detta möjliggör det för att deltagarna ska kunna träna i den specifika metoden en vecka innan nästa workshoppen.

Avgift

5 000 SEK (1 x workshop)

17 5000 SEK (4 x workshops)

Moms tillkommer ej.

*Obs: Det finns ingen övre gräns för antalet deltagare. 

Upplev inre ro
Upptäck fördelarna med meditation

Förfrågan

Studieprogram