fbpx

datum

Lördag 17 februari

tid

10.00 - 16.00

pris

350 kr för bara meditationskursen, 450 kr för meditationskursen + ett föredrag på fredagen

dela detta evenemang

Healing the past, changing the future - meditationskurs med Gen Kelsang Dragpa

Lördag 17 februari | 10:00 – 16:00

Anmälan eller drop-in. Delta på centret eller online.
Kursen kommer vara på lättförståelig engelska

Värdefull möjlighet att få undervisning från Gen Kelsang Dragpa som är andlig ledare för Nya Kadampa traditionen i norden.

En kurs om karma
Under denna kurs kommer vi få lära oss praktiska meditationer för att förgöra negativitet från det förflutna  och skapa en framtid fri från lidande och problem.
Vi upplever alla olika problem och svårigheter i livet. Varje dag upplever vi saker vi inte vill och det är svårt för oss att uppfylla våra önskningar och hitta sann lycka och förnöjsamhet.
Under denna kurs kan vi upptäcka de faktiska orsakerna till våra svårigheter genom att få en förståelse för karmalagen och lära oss praktiska metoder för att rena vårt sinne.
På så sätt kan vi utan skuld släppa taget om negativitet från det förflutna och skapa en mer rofylld, glädjefull och lycklig framtid.

Obs! Vänligen undvik parfym/starka dofter eftersom en del personer är allergiska.
Varmt välkomna till en inspirerande dag!

lärare

Gen Kelsang Dragpa är andlig ledare för Nya Kadampa traditionen i norden. Han har varit buddhistisk munk i över 30 år och undervisar och guidar retreater över hela Europa.
Han är en nära elev till Vördnadsvärde Geshe Kelsang Gyatso. Gen Dragpa är mycket uppskattad för sina klara och praktiska undervisningar som ger oss djupgående lösningar på våra dagliga problem.

Picture of Gen Kelsang Dragpa

Gen Kelsang Dragpa

pris & anmälan

pris

350 kr för endast meditationskursen. 450 kr för meditationskursen + ett föredrag på fredagen. 50 % rabatt för medlemmar. Gratis för alla under 20. Anmälan eller drop-in.

BLI MEDLEM
Upptäck fördelarna med medlemskap

Förfrågan

Studieprogram