fbpx

datum

Fredag 16 februari

tid

18:30 - 20.00

pris

165 kr för bara föredraget, 450 kr för föredraget + en dagskurs på lördagen

dela detta evenemang

Freedom from painful emotions - Föredrag med Gen Kelsang Dragpa

Fredag 16 februari | 18:30 – 20:00

Anmälan eller drop-in. Delta på centret eller online.
Föredraget kommer vara på lättförståelig engelska

Värdefull möjlighet att få undervisning från Gen Kelsang Dragpa som är andlig ledare för Nya Kadampa traditionen i norden.

Smärtsamma känslor som stress, ångest, depression och ensamhet kan orsaka oss mycket olycka och hindra oss från att kunna njuta helt av livet. Under detta föredrag och meditation kommer vi utforska varifrån våra smärtsamma känslor kommer ifrån.
Vi kommer få lära oss enkla metoder som används i buddhistisk meditation för att släppa taget om smärtsamma känslor och ovanor och odla positiva sinnestillstånd.
Genom att använda dessa instruktioner i vardagen kan vi alla lära oss att leva ett lyckligare och mer tillfredsställande liv.

Obs! Vänligen undvik parfym/starka dofter eftersom en del personer är allergiska.
Varmt välkomna till en inspirerande kväll!

lärare

Gen Kelsang Dragpa är andlig ledare för Nya Kadampa traditionen i norden. Han har varit buddhistisk munk i över 30 år och undervisar och guidar retreater över hela Europa.
Han är en nära elev till Vördnadsvärde Geshe Kelsang Gyatso. Gen Dragpa är mycket uppskattad för sina klara och praktiska undervisningar som ger oss djupgående lösningar på våra dagliga problem.

Picture of Gen Kelsang Dragpa

Gen Kelsang Dragpa

pris & anmälan

pris

165 kr för endast föredraget. 450 kr för föredraget + en dagskurs på lördagen. 50 % rabatt för medlemmar. Gratis för alla under 20. Anmälan eller drop-in.

BLI MEDLEM
Upptäck fördelarna med medlemskap

Förfrågan

Studieprogram