fbpx

datum

Lördag 2 april

tid

10:00 - 13:30

pris

295 kr

Ingår i medlemskap

Upptäck medlemskap

dela detta evenemang

Buddhismen - Ett varaktigt skydd

Lördag 2 april | 10:00 – 13:30

Vi vet från egen erfarenhet att våra jobb, relationer och ägodelar inte kan ge oss verklig och bestående trygghet eller lycka. De är alla flyktiga och försvinner slutligen helt när vi dör. Denna insikt motiverar buddhister att söka tillflykt till någonting som är mer tillförlitligt och varaktigt. 

I buddhismen betyder “tillflykt” att söka ett inre skydd från problem och obehagliga känslor genom att utöva och nå insikter i Dharma (Buddhas läror). Med hjälp och uppmuntran från Sangha – den andliga gemenskapen och genom att ta emot Buddhas välsignelser kan vi utveckla en inre tillflykt i våra hjärtan som leder oss till ett tillstånd bortom sorg. 

I denna kurs kommer vi att utforska vad det innebär att ta tillflykt till de tre juvelerna – Buddha, Dharma och Sangha. Vi kommer bli vägledda genom olika meditationer som ökar vår förståelse och erfarenhet av denna utövning.

lärare
Picture of William

William

William har studerat och praktiserat buddhism i mer än 20 år. Som lärare är han tydlig och inspirerande och har en djup förståelse för buddhismen. Genom egen erfarenhet vet han hur man integrerar Buddhas uråldriga visdom med vårt moderna stressiga vardagsliv.

schema

10:00 – 11:30 | Pass 1

11:30 – 12:00 | Paus

12:00 – 13:30 | Pass 2

pris & anmälan

pris

295 kr (ingår i Medlemskap Kadampa Standard & Plus)


BLI MEDLEM
Upptäck fördelarna med medlemskap

Förfrågan

Studieprogram